Меню навігації

Відеоматеріали

Пам’ятка для батьків

Вересень 1st, 2020

  1. Перше вересня буде в новому форматі, лінійки не буде, а буде зустріч майстра виробничого навчання зі здобувачами освіти на дистанції від інших груп.
  2. Вхід в навчальний заклад батьків, бабусь, дідусів з початком навчального року суворо заборонено.
  3. В навчальний заклад заходять тільки здобувачі освіти, викладачі та персонал закладу.
  4. При вході в навчальний заклад обробляти руки антисептиком.
  5. Під час перерви всі здобувачі освіти повинні ходити в масках, на уроках маски дозволяється знімати. Зміна масок кожні три години. Якщо у дітей будуть маски багаторазового використання, то обов’язково мати герметичний пакетик (zip-пакет, або папка на кнопці) один для використаної маски, інший для нової чи запасної. Для запасної одноразової маски також повинен бути пакетик. Для використаних одноразових масок в навчальному закладі розмістять спеціальні урни.
  6. Майстери виробничого навчання щоранку будуть проводити опитування здобувачів освіти щодо їх самопочуття.
  7. За умови поганого  самопочуття здобувач освіти повинен повідомити про свій стан здоров’я майстра виробничого навчання або викладача предметника у якого урок. У такому випадку викладач відводить його до ізолятора і повідомляє батьків.
  8. Ви, як батьки , зі свого боку проведіть термометрію у дитини, оцініть стан здоров’я дитини та стан здоров’я самого себе. Ні в якому разі не відпускайте дітей до навчального закладу з температурою, сильним головним болем, нежиттю чи кашлем. Тобто будь-які ознаки ОРВІ і ви залишаєте дитину вдома!!!
  9. Пам’ятайте про власну персональну відповідальність за правдивість інформації про стан здоров’я дитини.
  10. Забезпечення питного режиму в навчальному закладі не буде, тому кожен обов’язково зі своєю пляшечкою води.
  11. Для кожної групи буде визначено свій вхід до навчального закладу і схема руху лише одними сходами, по всьому навчальному закладу ходити не дозволяється.