Меню навігації

Відеоматеріали

Урок – показ з предмета «Всесвітня історія»

Грудень 1st, 2020

Волін Сергій  Віталійович провів урок – показ з учнями І курсу, група №10, професія «Кухар.Кондитер», філії ДНЗ «Охтирський центр ПТО» смт Велика Писарівка.

Сергій Віталійович здійснив подорож у міжвоєнний період у США, де учні мали змогу ознайомитися з наслідками Першої світової війни для США; визначити зміни у світовому статусі США по закінченні Першої світової війни; проаналізувати особливості економічного і політичного розвитку США у повоєнний період; охарактеризувати особливості періоду «проспериті» у США; пояснити причини «Великої депресії», розкрити її наслідки та вихід з економічної кризи; формувати вміння аналізувати й зіставляти перебіг історичних подій і процесів в окремо взятій країні, простежувати їхній вплив на світо­вий історичний процес; виховувати повагу до історичного минулого народів світу; виховувати культуру мовлення, висловлювати активну життєву позицію.

Розповідь викладача супроводжувалася мультимедійною презентацією. Із зацікавленістю учні переглянули фрагмент відеоматеріалів, працювали зі схемами, політичною картою світу, виконали самостійну роботу з підручником.