Меню навігації

Відеоматеріали

Засідання циклової комісії

Вересень 17th, 2021

16.09.2021 року у ДНЗ «Охтирський центр ПТО» проведено засідання циклової комісії сільськогосподарського профілю, автотранспорту, електромонтерів з ремонту та обслуговування електротранспорту у форматі методичного діалогу з роботодавцями: Клименко М.Г. – ФГ «Клименко-2018», Токар О.О. – СТО «Токар», Яценко В.О. – СТО «Яценко», Кукса В.М. – ПМПКВН.  Розглянуто такі питання:

1. Зміни до робочих планів та програм.

2. Співпраця з роботодавцями і проходження виробничої практики учнями.

3. Узгодження договорів на виробничу практику та внесення змін до них.

4. Методичний діалог з роботодавцями щодо упровадження сучаснх новітніх технологій, машин та обладнання в освітній процес закладу з підготовки:

– електромонтерів

– автослюсарів

– трактористів

– водіїв.

5. Дуальна система підготовки електромонтерів з обслуговування електроустаткування.

            Впровадження сучасних виробничих та педагогічних технологій в організацію та проведення професійного навчання дозволяє підвищити мотивацію учнів до навчання та будувати стабільні, міцні партнерські стосунки з підприємствами – замовниками робітничих кадрів. Педагогічний колектив центру розуміє, що має працювати на випередження і швидку адаптацію випускників у виробничу сферу, а система соціального партнерства сприяє позитивним зрушенням у роботі навчального закладу і дає можливість здійснювати підготовку висококваліфікованого, конкурентоспроможного на ринку праці робітника.