Меню навігації

Відеоматеріали

Тренінгове заняття онлайн

Листопад 9th, 2021

“Збереження та зміцнення здоров’я педагога в сучасних умовах”

Збереження психічного здоров’я, в наш час найактуальніша проблема. Доведено, що психічне здоров’я може серйозно вплинути на фізичний стан нашого організму і призвести до тяжких хвороб. Професія викладача має досить багато стресогенних факторів і ризиків, втратити психічне здоров’я, розчаруватися в роботі, в собі, отримати психосоматичні захворювання.Для ефективної роботи дуже важливо попередити негативні емоційні стани, зберегти психоенергетичний баланс, позбутися страхів, розчарування, пом’якшити вплив стресових ситуацій, навчитися регулювати свої емоції і поведінку.

09.11.2021 психологом Татаренко Л.В.  та соціальним педагогом Катрич А.Ю. було проведено тренінгове заняття “Збереження та зміцнення здоров’я педагога в сучасних умовах”, в режимі онлайн.

Заняття було спрямоване на збереження психічного здоров’я педагога в сучасних умовах.

Під час роботи викладачі розширили свої знання про поняття стрес, з’ясували його позитивні та негативні аспекти, здобули навички зняття психоемоційного напруження; розвинули вміння знаходити шляхи подолання стресових ситуацій та інших несприятливих емоційних станів; мали змогу зрозуміти цінність свого життя і здоров’я, здобули навички, які допоможуть зберегти власне здоров’я.