Меню навігації

Відеоматеріали

Вивчаємо українську!

Грудень 8th, 2021

У філії ДНЗ «Охтирський центр ПТО» смт Велика Писарівка цікаво проведено відкритий урок з української мови в групі 29, професія «Кухар. Кондитер» (викладач Кобилко Н.О.), тема: «Сполучення  з прийменниками  в(у), при, за, із-за».

Урок проведений на належному науковому і методичному рівні. При плануванні та проведенні заняття викладач дотримувалася загальнодидактичних вимог.

Використані методи та прийоми були ефективними, сприяли сприйняттю та засвоєнню набутих знань протягом уроку. Вдало проведено мотивацію пізнавальної діяльності учнів, створена позитивна психологічна атмосфера.

Надія Олександрівна  використала різні форми, методи навчання, а саме: мовний ексклюзив або робота з незнайомим текстом; робота з підручником (робота в малих групах); навмисне допущення помилок; дослідження моделювання. З великим зацікавленням учні закріпили новий матеріал шляхом мотиваційного постера «Я обов’язково стану кращим у своїй професії», де учні за допомогою смартфонів підібрали необхідну інформацію про українського кулінарного експерта, шеф-кухаря, бізнесмена, телеведучого, засновника соціального проекту «Нове шкільне харчування» Клопотенка Євгена Вікторовича. 

Рівень навчальних досягнень учнів – достатній.