Меню навігації

Відеоматеріали

Казковий Новий рік

Грудень 30th, 2021

Зимові свята люблять і діти, і дорослі і з особливим нетерпінням усі чекають Нового Року. Бо саме з цього часу ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А ще чекаємо подарунків, веселого настрою, а головне – дива. А Новий рік – це свято, коли дива трапляються кожну секунду.
Не обминув радісний, святковий настрій і ДНЗ «Охтирський центр ПТО». Усі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались!
Закінчення першого семестру навчального року у закладі освіти співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами.
29 грудня в актовій залі ДНЗ для працівників та учнів закладу відбувся святковий новорічний вечір-казка. Бурхливими оплесками виконавців зустріли вдячні глядачі.
У ході свята дівчата та хлопці отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, продемонстрували свої таланти та вміння. Величезне задоволення гості свята отримали від музичних привітань, пісень, запальних танців, привітань Діда Мороза, Снігуроньки, Баби Яги. Святкували Новий рік і малеча працівників закладу освіти, які вітали присутніх з наступаючим Новим роком веселими піснями та віршами, за що отримали солодощі від Діда Мороза.
Тож шановні учні,батьки та колеги, прийміть щирі вітання з Різдвом Христовим та Новим роком. Нехай Новий рік принесе Вам радість і достаток. Щастя Вам, міцного здоров’я і здійснення всіх найзаповітніших мрій!