Меню навігації

Відеоматеріали

Засідання методичних комісій

Травень 27th, 2022

У відокремленому навчальному підрозділі м.Тростянець  відповідно до плану роботи  ДНЗ «Охтирський центр ПТО» 26 травня 2022 року проведно засідання  методичних комісій за напрямками   загальноосвітньої підготовки ( голова МК Кириленко Н.М.), харчових технологій ( голова МК  Негода Л.М.),  будівельного та металообробного профілів ( голова МК Логвіненко В.І.).  

Викладачі загальноосвітньої підготовки   на засіданні методичної комісії звернули увагу на особливості  роботи в умовах змішаного (дистанційного) навчання. Досвід роботи щодо організації роботи в умовах дистанційного навчання, нові форми та методи роботи презентували викладачі: Кириленко Н.М., з теми «Засоби підвищення мотивації учнів до навчання  в умовах дистанційного навчання» та  Слонь Н.П. «Використання сучасних онлайн-інструментів під час викладання української мови та літератури».

 Майстри та викладачі  харчових технологій під час  засідання розглянули перспективні напрями розвитку кондитерського  виробництва,  особливості створення різноманітних форм тортів і тістечок.  Запотушняк Л.Л., майстер виробничого навчання,  розповіла про основні тренди кондитерської  справи  у 2022 році, а саме: мінімалізм, продуманий дизайн, нестандартні уподобання та креативні подачі.  Також педагоги обговорили стан оновлення навчально-матеріальної бази та комплексно методичного забезпечення з професії «Кондитер». Мазна Ю.С., майстер виробничого навчання, підвела  підсумки роботи з обдарованими учнями за навчальний рік.

На засіданні майстрів та викладачів будівельного профілю Логвіненко В.І. проаналізувала комплексно-методичне забезпечення з предметів професійно-теоретичної підготовки та уроків виробничого навчання. Разом визначили пріоритетні напрямки  підготовки кваліфікованих робітників з професії «Газозварник. Електрозварник ручного зварювання». Дашутіна А.В, викладач спеціальної технології  зварювальних робіт  представила  електронний контент навчального матеріалу для проведення уроків в умовах  дистанційного навчання