Меню навігації

Відеоматеріали

Батьківські збори

Жовтень 24th, 2022

ДНЗ «Охтирський центр ПТО» протягом тижня (з 17.10 по 21.10.2022) проходили батьківські збори відповідно до річного плану роботи Центру. Збори відбувалися як в офлайн так і в онлайн форматі на платформі Teams з теми «Навчальний рік в умовах війни».

Із вступним словом до батьків звернулася директор закладу Горобець А.В., яка ознайомила батьків з особливостями організації навчального, виховного та виробничого процесу, режиму роботи закладу освіти, про нові підходи у проведенні уроків та осучаснення матеріально-технічної бази.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Татаренко Л.В. звернула увагу на порядок призначення та отримання стипендії, пільги для соціально-незахищених категорій,  дотримання правил безпеки в умовах воєнного стану.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Ніжнік О.С. виступила з роз’ясненням особливостей проведення уроків виробничого навчання та здобуття професійних навичок в умовах сьогодення.

Соціальний педагог Катрич А.Ю. зупинилась на адаптації учнів до навчання у закладі освіти, питанні булінгу та дисципліни усіх учасників освітнього процесу.

Класні керівники та майстри виробничого навчання обговорили питання безпеки здобувачів освіти. Висвітлили особливості проведення онлайн-уроків, нагадали про правила поведінки на уроках, розглянули алгоритм поводження під час повітряної тривоги.