Меню навігації

Відеоматеріали

Олімпійський урок у філії

Вересень 18th, 2019

Сьогодні здоровий спосіб життя стає усе більш популярним у нашому суспільстві, і це не просто данина моді, а бажання людей самих різних поколінь зберегти молодість і здоров’я. З  метою пропаганди здорового способу життя, активного відпочинку та розвитку масового спорту, кожен рік в Україні відзначається День фізичної культури та спорту.

Учні філії ДНЗ«Охтирський центр ПТО» смт Велика Писарівка приймали активну участь у спортивних змаганнях, які відбувалися в нашому навчальному закладі.

Викладач фізичної культури Сінянський Сергій Олексійович ( 8  кратний чемпіон світу та 5 кратний чемпіон Європи і багаторазовий чемпіон України з гирьового спорту) привітав з Днем фізичної культури та оголосив порядок проведення олімпійського уроку.

Всі змагання пройшли в напруженій запеклій боротьбі та на високому емоційному піднесенні. Хочеться відзначити досить активну підтримку вболівальників, які дуже гаряче підтримували свої команди.

            За результатами фінальних сутичок І місце посіла кома

нда 18 групи професія «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, водій автотранспортних засобів ( категорія «С»), ІІ місце – 19 професія «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, водій автотранспортних засобів ( категорія «С»); ІІІ місце – 29 група професія «Кухар. Кондитер»,

В особистому заліку в змаганні з шашок-перемогу здобув Гамаюнов Валентин учень ІУ курсу, 26 групи та Юхно Катерина – І курс, група №29; у стрибку у довжину з місця- 1 місце Євреінов Денис, ІІ курс 18 група; в стрибках на скакалці Корнієнко Дмитро  група №19, І курс та Олефіренко Любов, групи №29, І курс.

В стрільбі з пневматичної гвинтівки « Влучний стрілок»

1 місце – Воскобойник Яна, 29 група; 2 місце – Раца  Станіслав 26 група

У міні –футболі –визначився кращий нападаючий Губарєв Олександр.

У приготуванні польової каші – 26 група.

На завершення програми свята було проведено підсумки, а переможців змагань та найактивніших учнів відзначено грамотами.