Меню навігації

Відеоматеріали

Атестація педагогічних кадрів!

Квітень 1st, 2021

Професійна кар’єра є важливою складовою життєвої стратегії кожного педагогічного працівника закладу, яка ґрунтується на професійному й особистісному зростанні, безперервній самоосвіті і самовдосконаленні. Успішне просування педагогічних працівників в освітній діяльності пов’язане з наполегливою працею, досягненням реальних результатів у освітній діяльності, суспільним визнанням, заслуженими нагородами, пошаною вихованців.

З метою стимулювання цілеспрямованого підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, зростання їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи в закладі організовуються заходи з атестації педагогічних кадрів. 29-30 березня у ДНЗ «Охтирський центр ПТО»  відбулось засідання атестаційної комісії, під час якого було розглянуто результати діяльності 10-х педагогічних працівників за міжатестаційний період.

Головою атестаційної комісії, директором Центру Горобець Анною В’ячеславівною  та іншими членами комісії було зазначено, що відповідно до наданих результатів освітньої діяльності, всі педагогічні працівники відзначились фаховою та педагогічною майстерністю, зростанням цифрової грамотності, підвищенням рівня інформаційної та методичної компетентності (особливо під час карантинних обмежень), значними здобутками у розповсюдженні позитивного педагогічного досвіду на електронних освітніх платформах, використанням сучасних інформаційних засобів для професійної орієнтації молоді, високим рівнем виховної роботи.

Відповідно до результатів діяльності педагогічних працівників за міжатестаційний період атестаційною комісією Центру було прийнято наступне рішення:

  • Практичному психологу Татаренко Лесі Василівні присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії»;
  • Соціальному педагогу Катрич Анастасії Юріївні присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії»;
  • Викладачу Слонь Наталії Павлівні присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії»;
  • Викладачу Саввовій Ірині Олександрівні присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії»;
  • Майстру виробничого навчання Марченко Миколі Григоровичу встановити підвищений тарифний розряд  14;
  • Майстру виробничого навчання Пророку Василю Михайловичу встановити підвищений тарифний розряд  14;
  • Майстру виробничого навчання Запотушняк Людмилі Леонідівні встановити підвищений тарифний розряд  14;
  • Методисту Куткович Оксані Миколаївні присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії»;
  • Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» викладачам Кириленко Наталії Миколаївні, Соболєвій Ірині Федорівні.

Отже, атестація для педагогічного працівника – це важливий етап його професійного життя, точка опори для подальших здобутків і звершень на педагогічній ниві. Бажаємо їм творчих злетів, професійних успіхів та постійного самовдосконалення!