Меню навігації

Відеоматеріали

Інтерактивні заняття “Ми за рівність та свободу”

Жовтень 19th, 2021

18 жовтня  – оголошений Європейським днем боротьби з торгівлею людьми. Саме цей День був започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

     Будь-яка особа може постраждати від торгівлі людьми, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. Жінки та чоловіки стають жертвами сексуальної та трудової експлуатації. Дітей змушують красти, жебракувати, використовують для  проституції, навіть з метою вилучення органів.

      Для злочинців – це величезні гроші, а для людей – страждання, зруйновані сім’ї, втрачене здоров’я і навіть життя…

     За неофіційними даними у світі близько 4 млн.осіб щороку переправляються через кордони держав для використання в підневільній праці. 

     Серед здобувачів освіти ДНЗ “Охтирський центр ПТО” психологічною службою були проведені інтерактивні заняття “Ми за рівність та свободу”. В ході яких спонукали до збереження свого життя,  уважно обирати професію та роботодавця. 

Якщо, Ви потрапили у ситуацію торгівлі людьми
ЗВЕРНІТЬСЯ ПО ДОПОМОГУ:

       Гаряча лінія з питань міграції та протидії торгівлі людьми 527 або 0800 505 501