Меню навігації

Відеоматеріали

Вісті з уроку “Історія України”

Грудень 9th, 2021

У філії ДНЗ «Охтирський центр ПТО» смт Велика Писарівка проведено відкритий урок з історії України в групі 10, професія «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист – машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва ( категорії «А1», «А2», «В1»). Водій автотранспортних  засобів (категорія «С»)» (викладач Волін С.В., тема: «Культура і повсякденне життя в перші повоєнні роки).

Викладач розкрив зміст теми цікаво, доступно, з наукових позицій. Новий матеріал мав  дослідницький  характер. До основних висновків учні приходили самі, а викладач координував на самостійну діяльність учнів.

Уміло пов’язано нову тему з краєзнавчим матеріалом Великописарівського району у післявоєнні роки.  Учні ознайомилися з великою кількістю архівних матеріалів в освітній, сільськогосподарській галузі та уміло презентували її.

У ході вивчення нового матеріалу викладач використав наочні засоби навчання:  мультимедійну презентацію, карту України, таблиці,  районну газету «Ворскла»  у післявоєнні роки.