Меню навігації

Відеоматеріали

Педагогічна рада

Червень 30th, 2022


30 червня 2022 року у філії ДНЗ «Охтирський центр ПТО» смт Велика Писарівка проведено засідання педагогічної ради на якій обговорено ряд питань та прийнято рішення, щодо їх виконання, а саме: стан підготовки кваліфікованих робітників з професії «Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)»; про стан інформатизації освітнього процесу та функціонування веб-сайту; про стан проходження виробничої практики учнями закладу; оздоровлення учнів влітку 2022 року; про попереднє педагогічне навантаження викладачів на 2022/2023 н.р.
Були обговорені підсумки поетапної кваліфікаційної атестації та державної кваліфікаційної атестації; переведення учнів на наступний курс та випуск учнів, що закінчили повний курс навчання (група № 19, професія «Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва (категорія «А1», «А2», «В1»). Водій автотранспортних засобів (категорія «С»)».
Активну участь в засіданні педагогічної ради взяли Кальченко О.О., Куткович О.М., Ахтирченко І.В., Мовчан С.В., Лобанова М.В., Краснокутський В.О.