Меню навігації

Відеоматеріали

Зустріч з представниками ДСНС

Вересень 8th, 2022

08.09.2022 в ДНЗ «Охтирський центр ПТО» відбулася зустріч колективу закладу з представниками Охтирського міськрайонного відділу ДСНС.
Головний інспектор Педорченко Сергій Олександрович у своїй бесіді наголошував на необхідності у такий важкий для держави час виявляти обережність, бути уважними і готовими до нестандартних ситуацій. Рятувальники розповіли про вибухонебезпечні предмети, боєприпаси, піротехнічні засоби, саморобні вибухові пристрої та попередили про їх небезпеку .Також надзвичайники наголосили на алгоритмі дій при сигналі «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА», якщо ви почули звук сирени, це означає попереджувальний сигнал про небезпеку. Необхідно негайно повідомити про отриману інформацію оточуючих та якнайшвидше прямувати до найближчого укриття. Якщо в момент сирени немає поблизу укриття або ви не знаєте, де вони знаходиться, слід дотримуватись правила «двох стін».
Отже, під час заходу працівники Служби порятунку закликали усіх берегти себе, дбати про власну безпеку, не нехтувати сигналом «Повітряна тривога», а у разі виникнення надзвичайної ситуації чи виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів, негайно телефонувати до Служби порятунку за номером «101».