Меню навігації

Відеоматеріали

Засідання методичної комісії

Жовтень 21st, 2022

 20.10.2022 у відокремленому навчальному підрозділі м. Тростянець  ДНЗ «Охтирський центр ПТО» проведено засідання методичної комісії будівельного та металообробного профілів. Під час роботи голова методичної комісії Логвіненко В.І. акцентувала увагу на питаннях:

   1.Система роботи зі здібними учнями .

   2.Стан підготовки кваліфікованих робітників з професії «Газозварник».

 У форматі методичної платформи обговорили методи роботи з обдарованими учнями в умовах дистанційного навчання. Викладач  Дашутіна А.В. поділилась своїм досвідом роботи з теми «Використання проєктних технологій на уроках спеціальної технології».. Логвіненко В І. визначила роль предметних тижнів у розвитку творчої обдарованості будівельників та ознайомила присутніх з планом проведення предметного тижня «Технологія штукатурних робіт».

Під час розгляду стану підготовки кваліфікованих робітників з професії «Газозварник»  особливу увагу  звернули на стан комплексно-методичного забезпечення професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовок. Під час засідання  проведено практичне заняття в спільному доступі з організації роботи  щодо створення матеріалів для асинхронного навчання.